Човек не може да умре, дори и ако той  иска

...
Човек не може да умре, дори и ако той  иска
Коментари Харесай

Човек не умира, Човек се прибира у дома

 i

Човек не може да почине, даже и в случай че той  желае това поради любовта си  към други хора. Човек не умира, Човек се прибира вкъщи. Там, където е роден.

Това  стартира в ранното детство, когато възприемаме света не подобен, какъвто е. Като че ли  през тежките окови на действителността се вижда напълно друго благополучие – същинското.

Радост от вкъщи се познава не по  мириса на родните стени, а по драскулките  на прелестната Вселена, вълнуваща сърцето, която постоянно желае да се прибере вкъщи. И тогава  разбирате, че ​​живеете много  от дълго време в свят, който ви е непознат.

Където може и да  има положителни хора, само че това не трансформира нищо. Вашият  живот – това е път,  пред него е Звезда, а вие очаквате срещата с нея. С наближаването й у вас  изгаря всичко излишно, което сте съумели да придобиете по пътя. Така че човек в никакъв случай не умира, той се прибира вкъщи.

Само едно нещо може да вълнува душата му – насладата от срещата с обичаните хора тук, които остават самотни без него. Но това е краткотрайно възприятие. Тук всичко отминава, от време на време даже без да стартира. А Любовта постоянно остава, тъй като тя е от Вечността, откъдето сте и вие.

Тайша Абелар. „ Магическия преход “

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР